Μενού Κλείσιμο

Σεμόιρα Ζούλα

Η Σεμόιρα Ζούλα είναι κάτοχος πτυχίου στην Ψυχολογία και Διοίκηση από το Anglia Ruskin University of Cambridge και μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Ψυχολογία από το Brunel University του Λονδίνου. Έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευση της στη Συστημική-Διαλεκτική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική  με εξειδίκευση στην Ομαδική θεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α).

Έχει εργασθεί για πάνω από 10 έτη ως υψηλόβαθμο στέλεχος στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες Πολυεθνικές και Ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς παροχής υπηρεσιών, και εμπορίου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στους τομείς της Επιλογής, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης εργαζομένων. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας στο χώρο των επιχειρήσεων, έχει συμμετάσχει σε σημαντικά έργα σχεδιασμού Συστημάτων Αξιολόγησης της Απόδοσης και έργων αναβίωσης Εταιρικών Αξιών και Βέλτιστων Πρακτικών, καθώς και στη δημιουργία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ενηλίκων.

Από το 2014 είναι μέλος του δικτύου Συνεργατών του Α.Κ.Μ.Α ως μέλος της Ομάδας Θεραπευτών σε ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης. Παράλληλα, συνεργάζεται με επιχειρήσεις, ως εξωτερικός συνεργάτης, παρέχοντας βιωματικά σεμινάρια σε ομάδες εργαζομένων που αφορούν την ενδυνάμωση του επαγγελματικού ρόλου, την ομαδικότητα, την ηγεσία, αλλά και καθοδήγηση εργαζομένων σε περιόδους επαγγελματικής μετάβασης. Τέλος εργάζεται ιδιωτικά ως σύμβουλος καριέρας και ψυχοθεραπεύτρια.

Καλέστε μας !