Μενού Κλείσιμο

Ευαγγελία Μαρκάκη

Ευαγγελία Μαρκάκη είναι Διδάκτορας του Αριστοτελείου Παν/μιου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα  στην Ασφαλιστική αγορά  ως Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού, επικεφαλής για τη διαχείριση διαδικασιών προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού, τη διεξαγωγή συνεντεύξεων, τον προγραμματισμό του ανθρωπίνου δυναμικού, την ανάπτυξη εκπαίδευσης και αξιολόγησης. Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού  της βίου  έχει διεξάγει χιλιάδες επαγγελματικές συνεντεύξεις.  Διαθέτει δεκαετή εμπειρία σε θέματα διαχείρισης σταδιοδρομίας και είναι  πιστοποιημένη στη χρήση ψυχομετρικών εργαλείων.

 Έχει εργαστεί στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), στο περιφερειακό κανάλι Blue Sky, στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 για την Αθηναϊκή Ολυμπιακή Ραδιοτηλεοπτική (ΑΟΒ), σε συμβουλευτικές εταιρίες και στην εταιρία δημοσκοπήσεων VPRC.

 Έχει πάνω από 18 χρόνια εμπειρία στον εκπαιδευτικό τομέα με διδακτική εμπειρία. Από το 2009 μέχρι και σήμερα διδάσκει στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2007 αποφοίτησε από το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

 Συμμετέχει παρουσιάζοντας ακαδημαϊκό έργο σε ημερίδες και συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει υπάρξει εισηγήτρια σε ημερίδες και σεμινάρια ιδιωτικών και δημοσίων φορέων. Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες: γαλλικά, αγγλικά, ιταλικά και γερμανικά. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Κρητικού Τύπου καθώς και μέλος Ευρωπαϊκών και Διεθνών Ενώσεων ‘Έρευνας, Πολιτικής Επιστήμης, Επικοινωνίας, Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Διοίκησης Εταιριών.

Καλέστε μας !