Μενού Κλείσιμο

Οι Συνεργάτες μας

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Ο Γεράσιμος Σπηλιώτης  είναι απόφοιτος του Τμήματος  Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Μaster of Αrts  με ειδίκευση στις Ευρωπαϊκές Εργασιακές Σχέσεις  και στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων του Warwick Business School.

Ασχολείται με τις Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού  τα τελευταία 20 έτη. Ξεκίνησε την σταδιοδρομία του ως  Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού στη Crème dela Crème Human Resources και εν συνεχεία εντάχθηκε στη DeltaSingular ως HumanResources Account Manager στο τομέα software Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας. Από το 2005 έως το 2010 εργάστηκε στη KPMG, στο τμήμα People Services, ως E-Recruiting Coordinator  για την υπηρεσία διαδικτυακής στελέχωσης ,www.justjobs.gr και την υπηρεσία διαδικτυακής αξιολόγησης www.justtests.gr.

 Κατά τη διάρκεια παραμονής του στη KPMG, ήρθε σε επαφή με τους Υπεύθυνους Προσλήψεων των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, αποκτώντας βαθιά γνώση των προδιαγραφών που απαιτούνται για να σταδιοδρομήσει κάποιος σε αυτό το επίπεδο. Επίσης, παρακολούθησε σειρά σεμιναρίων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσίας και εκπαίδευσης ενώ συμμετείχε σε προγράμματα αξιολόγησης προσωπικού. Είναι Accredited Lecturer του Πανεπιστημίου του Derby στα γνωστικά αντικείμενα της Απασχολησιμότητας, της Προσωπικής Ανάπτυξης, της Διαχείρισης Ανθρωπινου Δυναμικου, της Ηγεσίας και της Διαχείρισης Σταδιοδρομίας. Είναι πιστοποιημένος χρήστης ψυχομετρικών εργαλείων.

Από το 2010 εως το 2015  είχε αναλάβει τη θέση του Business Development Manager στη διαδικτυακή και έντυπη έκδοση της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ (xe.gr) και πιο συγκεκριμένα το τομέα της αγοράς εργασίας, όπου φιλοξενείται ο μεγαλύτερος αριθμός αγγελιών στην Ελληνική αγορά.  Από το Νοέμβριο του 2013 έως τον Ιανουάριο του 2015  ήταν αρχισυντάκτης του περιοδικού «Εργασία» όπου ασχολείται με θέματα σταδιοδρομίας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Από το 2015 είναι Σύμβουλος Ανθρωπινού Δυναμικού σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα

Από το 2010 είναι συνιδρυτής της εταιρείας παροχής επαγγελματικής καθοδήγησης My Future Career και μετρά χιλιάδες ώρες συμβουλευτικής σε θέματα σταδιοδρομίας και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Καλέστε μας !