Μενού Κλείσιμο

Η Εταιρία

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

Ο οργανισμός  My Future Career με επιτυχημένη  παρουσία άνω των 10 ετών και με χιλιάδες ώρες παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σταδιοδρομίας προς μαθητές, φοιτητές και εργαζομένους, ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας. Ο οργανισμός δημιουργήθηκε από επιστήμονες και έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στην Αγορά Εργασίας και στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων,  ξεπερνώντας τους  παραδοσιακούς περιορισμούς της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών μόνο από ακαδημαϊκούς.

Το όραμα μας:

Να γίνουμε σημείο αναφοράς στην αποτελεσματική  υποστήριξη και καθοδήγηση σε θέματα σταδιοδρομίας  και επαγγελματικού προσανατολισμού,  χτίζοντας συνεργασίες εμπιστοσύνης, σχέσεις συνέπειας και διάρκειας, παρέχοντας  προσωπική, υπεύθυνη και αξιόπιστη πληροφόρηση.

Σκοπός μας είναι:

  • Η διευκόλυνση της νεολαίας στην επιλογή επιστημονικού αντικειμένου και ο ορθός επαγγελματικός προσανατολισμός της μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών.
  • Η ολοκληρωμένη ενημέρωση των γονέων αναφορικά με τις σπουδές των παιδιών τους, παρουσιάζοντας τις εναλλακτικές επιλογές στα παραδοσιακά επιστημονικά πεδία, όσο και στα νέα που γεννούν οι παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο, οι γονείς βοηθούν τα παιδιά τους στην επιλογή των σπουδών τους, μεγιστοποιούν τις πιθανότητες ότι το επιστημονικό τους αντικείμενο θα έχει προοπτικές απασχόλησης και επιπλέον ότι τα χρήματα που θα επενδύσουν στις σπουδές τους θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
  • Ο αποτελεσματικός επαναπροσδιορισμός επαγγελματικών επιλογών για όλους όσους επιθυμούν να επανακαθορίσουν το εργασιακό τους μέλλον.
  • Η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών, η ομάδα του My Future Career έχει καταλήξει σε ένα συνδυασμό εργαλείων πολλαπλής αξιολόγησης  που συνδυάζουν την επιστημονική γνώση πολλών πεδίων και πρακτική εμπειρία της αγοράς εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στον οργανισμό  My Future Career παρέχουμε  στοχευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες ώστε να κάνετε το μέλλον…. ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!

Καλέστε μας !