Μενού Κλείσιμο

Είπαν για εμάς

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

“Η αυτογνωσία είναι μεγάλο προσόν και πολύ σημαντικό για τον καθένα μας. Αυτό έτσι κι αλλιώς το γνωρίζετε πολύ καλά εσείς, αλλά βοηθάτε και εμάς τους υπόλοιπους να το ανακαλύψουμε και να το αναπτύξουμε. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνετε! Ελπίζω ότι θα ανταποκριθούν οι περισσότεροι σε όλο αυτό. Σας ευχαριστώ.” Άννα Μ.

 “Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υποδοχή σας, την αντιμετώπιση σας και την ειλικρινή και πολύ ευχάριστη συνεργασία σας. Θεωρώ την μέχρι τώρα επαφή και συνεργασία μας μεγάλη επένδυση ζωής!!! Καλή συνέχεια με επιτυχία!!! Σας ευχαριστώ.”Νίκος Γ.

“Έπειτα από τη σημερινή διαδικασία του επαγγελματικού προσανατολισμού θα αρχίσω σίγουρα να σκέφτομαι για την μελλοντική μου επαγγελματική πορεία επαγγέλματα που δεν μου είχαν περάσει μέχρι τώρα από το μυαλό. Και αυτό γιατί γνώρισα περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα μου. Έτσι ακόμα και αν δεν αποφασίσω να ακολουθήσω ένα επάγγελμα από αυτά που μου προτάθηκαν ή ακόμα και αν γίνει δύσκολη η επιλογή μου, σίγουρα θα έχω γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό μου, και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό όχι μόνο για την επαγγελματική αλλά και την κοινωνική μου ζωή. Σας ευχαριστώ.” Φωτεινή Α.  

“Σαν μία πρώτη εμπειρία αποκτώ μία μεγάλη γνώση και προετοιμασία για το μέλλον. Αυτό που κάνετε είναι καταπληκτικό και βοηθάει πολύ κόσμο στο να πετύχει τον στόχο του μαθαίνοντας καλύτερα τον εαυτό του. Η φιλοξενία και ειλικρίνεια σας μας κάνει να νιώθουμε άνετα και ευχάριστα με αποτέλεσμα την προθυμία για καλύτερα συνεργασία. Ευχαριστώ πολύ.” Αλέξανδρος Μ.

  “Διαφωτιστικό και με θετικούς ανθρώπους!! Τρομερά ενεργητικοί με ικανότητα να μεταδίδουν αισιοδοξία και ελπίδα.. Ειλικρινά ευχαριστώ!!!” Δέσποινα.Κ.

“Σημασία δεν έχει τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα, αλλά τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου ή μήπως σημασία δεν έχει τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου, αλλά τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα? Αυτό είναι μόνο ένα από τα ερωτήματα που προκύπτουν από μια διαδικασία που δεν γνώριζα ότι υπήρχε μέχρι τώρα και που ειλικρινά σας ευχαριστώ που μου τη «συστήσατε» σήμερα. Με πολλές πολλές ευχές” Αγγελική Π.

“Μέσα από την συνεργασία μας και την επαφή που είχαμε όλο αυτό τον καιρό απόκτησα γνώσεις και εμπειρίες και για την επαγγελματική μου πορεία από δω και πέρα αλλά και για τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήταν πολύ σημαντική η καθοδήγηση σας και οι συμβουλές σας πάνω στην επαγγελματική αλλαγή που θέλω να κάνω. Μακάρι να σας είχα βρει νωρίτερα!! Καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!Σας ευχαριστώ.” Κώστας Ν.

“Θεωρώ πως είναι μία διαδικασία απαραίτητη και κρίσιμη για την επαγγελματική σταδιοδρομία όλων, για εκείνους που δεν έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένες επιλογές αλλά και για όσους έχουν καταλήξει. Πρόκειται για τον «καθρέφτη» των κλήσεων, τάσεων, ταλέντων, ικανοτήτων του καθένα που μπορεί να διαφέρουν τελικά από τα «θέλω». Εξαιρετική εμπειρία από ανθρώπους που διαθέτουν τη γνώση και τη διάθεση να σε βοηθήσουν. Φεύγω πολύ αισιόδοξη! Ευχαριστώ.” Νικολέτα Κ.

  “Διαφωτιστική και χρήσιμη διαδικασία, ενδιαφέρουσα και σίγουρα παρείχε τροφή για σκέψη. Αν και ομολογώ πως η αναζήτηση δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ, η σύντομη αυτή «στάση» θα είναι ξεχωριστή εμπειρία στο ταξίδι που απομένει. Σας ευχαριστώ.” Κώστας Γ.

Καλέστε μας !